Lukkedage

• 31. december

KKFO UFOen ved Utterslev Skole har følgende lukkedage i 2021

UFOens lukkedage i 2021

• Fredag d. 14/5           Skolen har lukket       Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
  • Fredag d. 24/12         Skolen har lukket       Juleferie
  • Mandag d. 27/12       Skolen har lukket       Juleferie
  • Tirsdag d. 28/12        Skolen har lukket        Juleferie
  • Onsdag d. 29/12        Skolen har lukket       Juleferie
  • Torsdag d. 30/12       Skolen har lukket       Juleferie
  • Fredag d. 31/12         Skolen har lukket       Juleferie

Alle institutioner i Københavns Kommune kan afholde op til 7 lukkedage. På Utterslev skole har skoleledelsen, skolebestyrelsen og UFOens forældreråd valgt at afholde overstående lukkedage for 2021. Lukkedagene er placeret på dage, hvor enten skolen er lukket og/eller fremmødet af børn i UFOen i forvejen er lavt.

Udover disse lukkedagene holder alle institutioner i Københavns Kommune til børn mellem 0-9 år også lukket d. 5. juni (Grundlovsdag) og d. 24. december (juleaftensdag).

Alternativ pasning for børn i UFOen. Har I behov for pasning, når der bliver afholdt en lukkedag, tilbydes I alternativ pasning. Pasningen kan foregå i UFOen eller i en anden nærliggende KKFO eller daginstitution. I bedes kontakte KKFO-leder Jeanette H. Larsson.

Der stilles ikke alternativ pasning til rådighed, når dagtilbuddet holder lukket den 5. juni og den 24. december.