Gå til hovedindholdet

Skriv dit barn ind

Du kan skrive dit barn op til skolestart i en københavnsk folkeskole og fritidsinstitution fra mandag den 7. november til og med søndag den 27. november 2022.

Du skriver dit barn op på www.kk.dk/skoleindskrivning. Her afgiver du dine ønsker til skole, og om du ønsker en plads til dit barn på en fritidsinstitution.
På www.kk.dk/skoleindskrivning kan du se, hvilken (distrikts)skole dit barn hører til ved at indtaste jeres (barnets) adresse. Du kan også se, hvilken fritidsinstitution, der er tilknyttet skolen. Dit barn er altid sikret en plads på jeres distriktsskole.

Du skal bruge dit NemID for at kunne skrive dit barn ind. Har du ikke NemID, skal du kontakte os på skolen, så hjælper vi dig videre.